.

.

A mezőgazdasági területek hagyományai kutyák szeretik a sokféle marhahúst, csirkét és pulyka rángatóztatást kutyáknak, 3 font.

A mezőgazdasági területek hagyományai kutyák szeretik a sokféle marhahúst, csirkét és pulyka rángatóztatást kutyáknak, 3 font.

osztályzatok:

HUF 1348.20
Árukból
Elérhető.

Farmai hagyományok A kutyák szeretik a sokféleséget, a ráncos élvezetek mindent kínálnak, amit a kedvtelésből tartott szülők keresnek, és pontosan mit szeretnek a kutyák! 100% -ban kellemes amerikai emelt marhahús, pulyka és csirke készítésével készül, még válogatós étkezők sem tudnak ellenállni ennek a csábító választásnak. Az ízesítéssel és a töltőanyagoktól mentes ételeink soha nem tartalmaznak glutént, kukoricát, búzát, szóját, mesterséges színeket vagy ízeket. A kutyád jutalmazása soha nem érezte magát ilyen jól. Egyszerűen korlátozott alapanyagokból készülnek, és rángatózóink könnyen kisebb darabokra bonthatók, így minden fajta számára tökéletesek. A kölyökkutya biztosan a legjobb viselkedésükben áll, hogy újabb remek jutalmat igényeljen. Az ínycsiklandó ételeink Törökországban, marhahúsban, sertéshúsban és kacsaban is kaphatók, és minden fajta és méretű kutyák számára tökéletesek! Ha 5 különféle fajtát választhat, a kutyája biztosan beleszeret. A Hillside Farms által készített, a kutyakevelek által létrehozott, a mezőgazdasági területek hagyományai által létrehozott primer gyártó, a rángatózások a termékminőséget, a biztonságot és a tiszta címkék tulajdonságait biztosítják, amelyeket a háziállatok és a tulajdonosok szeretnek. Saját napsütéses dél -kaliforniai létesítményünkben gyártják. Ízletes amerikai emelt marhahús, pulyka és csirke. - Nincs töltőanyag, glutén, kukorica, búza, szója, szemcsék, mesterséges ízek vagy színek. - 100% valódi marhahús, pulyka és csirke. - Korlátozott összetevők, csak a kutyák szeretik!. Saját napsütéses dél -kaliforniai létesítményünkben készült.

A termékről

A vásárlók is választanak