.

.

Purina Bella természetes kis fajtájú Pate nedves kutyaeledel, csirke és füstölt szalonna ízű ízletes gyümölcslevekben, 3. oz.

Purina Bella természetes kis fajtájú Pate nedves kutyaeledel, csirke és füstölt szalonna ízű ízletes gyümölcslevekben, 3. oz.

osztályzatok:

HUF 313.20
Árukból
Elérhető.

Adjon kutyájának tápláló és ínycsiklandó ételt Purina Bella -val csirke és füstölt szalonnás ízű ízletes gyümölcslevekben, felnőtt nedves kutyaeledel. A csirke és a szalonna húsos ízei lehetővé teszik a kislányodnak, hogy az ízlelőbimbóiról gondolkodik, miközben gondozza a táplálkozási igényeit. A pályázati pát és az ízletes gyümölcslevek egy kis étkezést adnak neki, hogy mosolyogjon, és büszke lehet arra, hogy tudta, hogy kap egy természetes képletet, amely hozzáadott vitaminokkal és ásványi anyagokkal rendelkezik. A kis kutyák számára megfogalmazott ez a tápanyag-sűrű képlet támogatást nyújt neki, amelyre szüksége van a farkának megsemmisítéséhez és boldogan. Az erős izmainak támogatására szolgáló fehérjeben gazdag recept segítségével ez a húsos képlet 100 % -ban teljes és kiegyensúlyozott táplálkozást biztosít a kis felnőtt kutyák számára. Purina tudja, hogy a kis kutya kényeztetése a nap nagy része, és elkötelezettek vagyunk annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy egy kicsit hosszú utat tud elérni. A csirke és füstölt szalonna ízű, napi adagolás minden nap világossá teszi. Természetes hozzáadott vitaminokkal és ásványi anyagokkal. Valódi csirkével és szalonnával készül. Támogatja az egészséget a kis kutyák hosszabb élettartama alatt. Kis méretű tálca kis fajtájú kutyák számára. Az antioxidánsok keveréke, hogy segítse a kis kutya immunrendszerét. Tápanyag-sűrű recept, amely elősegíti a kis kutyák magasabb anyagcseréjét. Fehérjében gazdag képlet az erős izmok támogatására. Alapvető táplálkozás az általános jó egészség támogatása érdekében. 100 % -ban teljes és kiegyensúlyozott táplálkozás kis felnőtt kutyák számára. A létesítményeinkben gyártották.

A termékről

A vásárlók is választanak