.

.

& N Universal Clamp-On Légszűrő: Nagy Teljesítményű, Prémium, Mosható, Csere Szűrő: Karima Átmérője: - Ban, Szűrő Magassága:

& N Universal Clamp-On Légszűrő: Nagy Teljesítményű, Prémium, Mosható, Csere Szűrő: Karima Átmérője: - Ban, Szűrő Magassága:

osztályzatok:

HUF 1.33
Árukból
Elérhető.

A K & N Universal Clamp - on légszűrők a legkülönbözőbb alkalmazásokhoz és egyedi szűrési igényekhez készülnek. A K & N performance High-Flow légszűrőket úgy tervezték, hogy javítsák a motor teljesítményét azáltal, hogy akár 50% - kal növelik a légáramlást. Az eldobható papírszűrőktől eltérően, amelyeket gyakran cserélni kell, a K&N légszűrők moshatók, újrafelhasználhatók és úgy vannak kialakítva, hogy a jármű élettartama alatt is fennmaradjanak. Ezek a sokoldalú szűrők rendkívül erős öntött rugalmas gumi karimákkal vannak kialakítva, amelyek elnyelik a rezgést és lehetővé teszik a biztonságos rögzítést. Kerek, kúpos (kúpos) és ovális kivitelben kapható, a K & N ons több ezer rögzíthető szűrőt kínál sokféle formában és méretben, amelyek számos precíz alkalmazást biztosítanak. Csatlakozzon az ügyfelek millióihoz, akik pénzt takarítottak meg és javították a jármű teljesítményét a K&N szűrésre való frissítéssel. K & N Universal Clamp-on légszűrő : nagy teljesítményű, prémium, mosható, csere szűrő : karima átmérője : 6 hüvelyk, szűrő magassága : 9 hüvelyk, karima hossza : 0,625 hüvelyk, Alak : kerek kúpos, RC-50460 mérnöki teljesítmény : a legkorszerűbb szűrőközeg akár 50%-kal több légáramot biztosít, mint az eldobható papírszűrők, hogy növelje a teljesítményt és a gyorsulást. Az eltömődött vagy piszkos légszűrők akár 10% - kal csökkenthetik a jármű gyorsulását. Egyszerű telepítés : előre olajozott és készen áll a gyári levegő dobozba való cseppre. A jármű egyik legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb frissítése a gyors teljesítménynövekedés érdekében. Pénzt takarít meg : a K & N nagy áramlású csere légszűrők 250 dollárt takarítanak meg 10 év alatt, elkerülve az eldobható szűrőket. Környezetbarát : mosható, újrafelhasználható termék használata segít csökkenteni a cserehulladékot. A K & N szűrő hosszabb ideig tart, mint 10 eldobható szűrő. Világszínvonalú védelem : a motorvédelem határainak kitolása azáltal, hogy megvédi a motort a káros szennyeződésektől. Alacsony karbantartási igényű kialakítás : 50 000 mérföld az első tisztítás előtt normál autópálya-vezetési körülmények között. Kiváló Minőségű . Tesztelt verseny : a NASCAR hivatalos Légszűrője. Megbízható a versenypályán-az Ön járművéhez készült. N0-Szóváltás Garancia : 1 Éves Korlátozott Garancia. Fits Select : 2019-2021 RAM 1500 8 Cyl 5.7 L vagy több - adja hozzá járművét a fit widgethez, hogy ellenőrizze.

A termékről

A vásárlók is választanak