.

.

GASTRO TITANIUM BY FARPRO-7. QT öntött alumínium holland sütő titánnal erősített nem pálcával és szellőztető üvegfedelével, 7.

GASTRO TITANIUM BY FARPRO-7. QT öntött alumínium holland sütő titánnal erősített nem pálcával és szellőztető üvegfedelével, 7.

osztályzatok:

HUF 1.00
Árukból
Elérhető.

Tapasztalja meg a Gastro Titanium kollekció tagadhatatlan erejét a Master Pro -tól. A titán-erősített nem tapadási rendszer ultratartós felületet biztosít, amely nap mint nap párhuzamos élelmiszer-felszabadulást biztosít. A kiváló minőségű öntött alumíniumból épített Gastro-kollekció hihetetlen tartóssággal rendelkezik, amely 1,5-szer gyorsabban felmelegszik, mint a hagyományos öntöttvas, és legfeljebb 2x-os könnyebb. Az ergonómikus lágy tapintású fogantyúkkal biztos lehet benne, hogy kényelmes és magabiztos markolat. Ez a kollekció minden tűzhelytípushoz alkalmas; beleértve az indukciót. A sütő biztonságos, akár 350 ° F -ig, és a mosogatógép is biztonságos. Titán-erősített bevonat-főzzen a Gastro Titanium kollekció kivételes tartósságával és páratlan élelmiszer-kibocsátásával a Master Pro-tól. Ez a ragyogóan rugalmas, nem tapadó rendszer karcálló és minden nap finom élelmiszer-felszabadulással büszkélkedhet. Kiváló hőeloszlás. Az öntött alumínium 1,5 -szer gyorsabban melegíti fel, mint a hagyományos öntöttvas, és legfeljebb 2x -es könnyebbé válik. Holland sütő fedéllel - Draise, Pörkölt, barna és forraljuk a gastro holland sütővel a Master Pro fedéllel. Az edzett üvegfedel szilikon peremmel rendelkezik, hogy megakadályozzák a főzést, és szakszerűen rögzítsék a hőt és a nedvességet.

A termékről

A vásárlók is választanak