.

.

Szilícium teljesítménye 128 GB Flash meghajtó iPhone iPad Flash Drive XDrive Z50, kettős interfész villámlással és USB -vel 3.

Szilícium teljesítménye 128 GB Flash meghajtó iPhone iPad Flash Drive XDrive Z50, kettős interfész villámlással és USB -vel 3.

osztályzatok:

HUF 2.67
Árukból
Elérhető.

Az i Phone/i Pad tárolásának azonnali felszabadítása A plug-and-play művelet lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy azonnal felszabadítsák a helyet az i Phone/i Pads-on. Könnyen továbbíthatja a fájlokat több eszköz között a kettős villám és az USB 3.1 Gen1 csatlakozók lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy az összes eszköz között könnyen átvihetők az adatok - i Phone, i Pad, Mac, PC és Laptop között. A tartós és a LOST-ellenes sapkás kialakítás A rendkívül elasztikus, de erős sapka szorosan rögzítve van a meghajtóhoz, és garantálja a kiváló tartósságot, amely képes ellenállni a 10 000-szer. Bővített világítási csatlakozó gondtalanul Használat A kibővített csatlakozó a legtöbb telefonos toknál működik. Egyszerűen csatlakoztassa a meghajtót anélkül, hogy eltávolítaná a telefon tokját. A fém burkolat és az elleni küzdelem elleni felületkezelés Az apró, könnyű fém burkolat és a dombornyomott minta porálló, sokk és karcálló, hogy ellenálljon a valódi napi használatnak. Az exkluzív fájlkezelő alkalmazás SP XDrive Explorer alkalmazás a felhasználóbarát kezelőeszközöket tartalmazza, ideértve az adatokat és a névjegyeket a biztonsági mentés és a visszaállítás, az adatszinkronizálás, a fájlok titkosítása, az adatátvitel, a felhő-biztonsági mentés és a média lejátszása. *Ingyenes letöltés az Apple App Store -ból az Apple MFI tanúsítvánnyal. A Z50 megkapta az Apple MFI tanúsítványt (i Pod/i Phone/i Pad számára) a minőség és a tartósságbiztosítás érdekében. Z50 megfelelő eszközök i Phone 7 Plus, i Phone 7 i Phone 6s/6s Plus, i Phone 6/6 plusz iphones, i Phone 5/5 S/5 C i Pad Air/Air2 i Pad (4. generáció) i Pad Pro 12,9 hüvelykes i Pad Pro 9,7 hüvelykes i Pad Mini 4 , Mini 3, Mini 2 Box 1 x szilícium Power Z50 kettős USB flash meghajtót tartalmaz.

A termékről

A vásárlók is választanak