.

.

Fenestrelle mágneses képernyőajtó - 39 W 82 H, fekete díszítés. Az ajtókhoz legfeljebb 37 W 80 h -ig. Önzõ záró mágneses pecsét.

Fenestrelle mágneses képernyőajtó - 39 W 82 H, fekete díszítés. Az ajtókhoz legfeljebb 37 W 80 h -ig. Önzõ záró mágneses pecsét.

osztályzatok:

HUF 3.33
Árukból
Elérhető.

A mágneses ajtó képernyője a hibákat és a repülõ rovarokat távolítja el, miközben szabad, önálló zárógátot biztosít, amely lehetővé teszi a friss levegőt. A titok a középső bezárásban van : mindkét oldal mágneses csíkokkal van bélelt, amelyek könnyen kinyílnak, majd automatikusan bezáródnak mögötted. Egyszerű és megbízható, a Fenestrelle függő ajtó képernyője folyamatosan működik, miután más termékek elhasználódnak. A telepítés gyors és egyszerű. Csatlakoztassa a képernyőt a meglévő ajtónyíláshoz, erős, tartós horoggal és hurokszalaggal. Adunk nekünk mind a fehér, mind a fekete szalagot - válassza ki azt a színt, amely a legjobban megfelel a dekorációnak. Hiszünk a minőségépítésben és az anyagokban. Olyan minőségi üvegszálas hálót használunk, amely nagyobb tűzállóságot és tartósságot biztosít Önnek, mint a versengő termékekben található polipropilén képernyő. Nyissa meg otthonát friss levegő és hűvös szellő, a Fenestrelle függő ajtó képernyőjével. Fenestrelle, amely több mint 25 éve szállít minőségi rovar képernyővel rendelkező Európát. Csodálatos ajtó képernyő, amely tart! Próbáltál olyan függő ajtó -képernyőket, amelyek alig használnak széttáplálással? Ne keresse tovább, a Fenestrelle mágneses képernyőajtó a megoldás! Az ajtó képernyőjünk 14 extra hosszú, szuper erős mágnest tartalmaz, amelyek futtatják a képernyő nyílásának hosszát, hogy még erős szélben is határozott bezárást kapjanak, hiányosságok nélkül. Kisállat-barát és a hibákat tartsa ki! Prémium minőségű képernyőink kereskedelmi minőségű üvegszálas hálóval használnak. A nehezebb háló hosszabb életet, hozzáadott erőt és sokkal kevesebb ráncot jelent, amely tűz, kémiai és korrózióálló. A képernyő extra széles horog- és hurokfejlécet is tartalmaz. Belefoglaljuk mind a fekete, mind a fehér szerelőszalagot, hogy megfeleljenek a meglévő keretnek. Művészi működik! A 39 ”x 82” mágneses ajtó képernyőjünk 36 ”és 80" hosszú ajtó méretű. És a képernyő készen áll a lógásra. Kérjük, mérje meg az ajtó kinyitását, hogy biztosítsa a legmegfelelőbb!. Tökéletes ajándék minden évszakra! A Fenestrelle hosszú tartós mágneses ajtók képernyőket kínál, amelyek képesek kezelni a háziállatok és a gyerekek kopását. ! Ha nem vagy teljesen elégedett a mágneses ajtó képernyőjével, akkor teljes visszatérítést adunk ki, nem tesz fel kérdéseket! Kattintson a "Hozzáadás a kosárhoz" gombra, hogy elindítsa a Fenestrelle élményét!.

A termékről

A vásárlók is választanak