.

.

Kezdőknek: egy teljes kezdő útmutató a nem helyettesíthető tokenek létrehozásához, vásárlásához, eladásához és Pénzkereséséhez.

Kezdőknek: egy teljes kezdő útmutató a nem helyettesíthető tokenek létrehozásához, vásárlásához, eladásához és Pénzkereséséhez.

osztályzatok:

HUF 1.00
Árukból
Elérhető.

Kíváncsi arra, hogy fog kinézni az NFT-k jövője? Szeretné tudni, hogy mit kínál a nem helyettesíthető tokenek (NFT-K) új világa? Akkor olvassa tovább.. Mint 2000-ben, amikor a .com kitört, azt mondták, hogy az Internet kudarc volt, de ma nem tudtunk az Internet nélkül élni.Gary Vee, az online üzleti befolyásoló, továbbra is népszerűsíti az NFT-ket. A nyereség a veszteség helyén történik, és hosszú távon fennmarad.Emiatt sokan kíváncsiak az NFT-k előtt álló új lehetőségekre. Ez a könyv azért létezik, hogy bepillantást nyújtson a jövőbe, és bemutassa, hogyan változtatják meg az NFT-k a jelenlegi technológiákat és fejlesztik a technológiákat. Az NFT-k jövője fényesebbnek tűnik, mint valaha, és ez a könyv lehetőséget nyújt arra, hogy részt vegyen az akcióban. "A digitális művészeti gyűjtemények mögött álló vállalkozók kibővülnek - a Disney üzleti modellje ihlette. "- Financial Times-December. 27, 2022 most az ideális idő az NFT-kbe történő befektetésre, mert potenciáljuk csak most kezd megvalósulni. Nem csak az, de az NFT-k mögött álló technológia folyamatosan fejlődik, így biztos lehet benne, hogy ez egy olyan befektetés, amelynek tartós ereje van. A legjobb új NFT használati esetek 2023-ra! Mindenki talál valamit ebben az izgalmas könyvben, kezdve attól, hogy vajon érdemes-e befektetni az NFT-kbe, egészen a tapasztalt kutatókig, akik új információkat keresnek egy értékes technológiáról. Ebben az átfogó, szórakoztató és informatív olvasmányban megmutatjuk, hogyan változtathatja meg az életét egy NFT sok szempontból! Tudja meg ebben a könyvben : miért fontos megismerni az új NFT-ket?hogyan lehet befektetni az NFT-kbe? mi teszi a sikeres NFT-projektet? lehetőségek az NFT-k számára 2023-ban az NFT-k gazdasági hatása az NFT-k trendjei és előrejelzései a 2023-ra és azon túlra? mi az NFT-k jövője 2023-ban?Azért írtuk ezt a könyvet, hogy egy helyen megadjuk az összes szükséges információt az NFT-kről. Meg fogja találni, hogyan használják őket ma, és vessen egy pillantást a jövőbeli lehetőségeikre. Tehát akár csak most kezdi, akár már tapasztalt befektető, ez a könyv tartalmaz valamit az Ön számára. Amerikában az egyszemélyes család átlagos havi megélhetési költsége körülbelül 5577 dollár. De ennek a könyvnek az áráért, segíthetünk előkészíteni az utat a jövőbe!Ezért jobb, ha most megrendeli ezt a könyvet.. NFT kezdőknek : egy teljes kezdő útmutató a nem helyettesíthető tokenek létrehozásához, vásárlásához, eladásához és Pénzkereséséhez. Sikeres befektetés kripto művészetbe, játékokba és gyűjthető tárgyakba a passzív jövedelem érdekében (puhakötés).

A termékről

A vásárlók is választanak