.

.

Kate és Laurel Liev zamatos, az üvegfal alatt, Maja Mitrovic, 4 -es készlet, természetes elegáns boho művészet a falhoz.

Kate és Laurel Liev zamatos, az üvegfal alatt, Maja Mitrovic, 4 -es készlet, természetes elegáns boho művészet a falhoz.

osztályzatok:

HUF 11449.80
Árukból
Elérhető.

A falaid megköszönni fogják, hogy felfüggesztette ezeket a szeszélyes zamatos műalkotásokat. A sivatagi tájak fantasztikus vadvilágának ihlette, ez a buja fali művészetek sorozata színt és életet hoz az Ön élő vagy irodai tereibe. Mutassa be ezt a gyönyörű művészeti készletet, mint lenyűgöző fókuszpontot a modern, művészi otthonában lévő dekoratív térben. Könnyű eltévedni a buja zöld élénk árnyalataiban, rózsaszín és kék díszítéssel ezekben a lenyűgöző illusztrációkban. Ez a készlet modern, mégis megnyugtató közeli felvételeket kínál a gyönyörű sivatagi kaktuszokról, javítva a részleteket, hogy megragadják egyedi természetes megjelenésüket. Káprázzza a vendégeit kiemelkedő ízlésével, miközben egy kis botanikus varázst hoz az otthoni dekorációba. Ez a négyrészes készlet kiválóan néz ki, mint egy egyedülálló fali galéria, vagy otthonában elterjedt egy koherens, délnyugati ihletésű esztétika számára. Mutassa be ezeket a kreatív illusztrációkat bármilyen modern vagy átmeneti nappaliban, hálószobában, fürdőszobában, bejáratban, étkezőben vagy irodában. Tegye le az ízléses nyomatok gyűjteményét másodpercek alatt, a hátulhoz rögzített, kényelmes fémfűrészfűrészfűrészes fogasokkal. Cactus dekoráció : Ezt az elegáns művészeti nyomtatási készletet kézzel kurálják, hogy hozzák létre a modern otthonának abszolút legjobb falkijelzőjét. Minőségi anyagok : A művészeti készlet minden darabját műanyag keretbe keretezik, és üveg alatt burkolják be, hogy az elkövetkező években biztosítsák az ellenálló képességet. Élénk színek : A délnyugati és a sivatagi témák inspirációja, ez a zamatos művészeti kollekció buja zöldeket és kis ékezeteket tartalmaz a virágpolitokból és a bluesból. Hozzon létre egy fali kijelzőt : Ez a művészeti készlet csodálatosnak tűnik, elterjedt otthonában vagy egy Grand Wall kijelzőn. Könnyen lefagyható : A hátfűrészfűrész akasztók, amelyek kényelmesen rögzítik a hátsó részét, készen állnak ez a művészeti készlet, hogy másodpercek alatt lógjanak.

A termékről

A vásárlók is választanak