.

.

Jockey® Essentials női anyasági fehérnemű, a dudor rövid bugyi, a terhességi alakzat, az S l XL, az 1x 2x, az 5668 méretű méretű.

Jockey® Essentials női anyasági fehérnemű, a dudor rövid bugyi, a terhességi alakzat, az S l XL, az 1x 2x, az 5668 méretű méretű.

osztályzatok:

HUF 1347.30
Árukból
Elérhető.

A Jockey® Essentials anyasági dörömbös rövid ismertetése az, amire szükséged van, hogy a baba teljes kényelmét bántja. Az első trimesztertől egészen a szülés utáni helyreállításig és azon túl is megérdemli az egész napos kényelmet, amely megfelel a növekvő hasának, és jól érzi magát. Élvezze a lélegző szövet puha, elasztikus érzetét, amely a Seam Free® dizájnhoz illeszkedik, amely szuper sima, no-line illesztést kínál a ruházat alatt-egy kötelező, ha kényelmet és zökkenőmentes alapot vágyakozik. A no-tekercs, a dig derékpántja a helyén marad, miközben dolgozik, társalgó és alvás. Érezze magát kényelmesnek a terhessége alatt (és azon túl is!) Lélegezhető fehérneművel, amely biztonságos és kényelmes érzést kínál. A Jockey® Essentials egész napos kényelmet kínál, amely megfelel a mindennapi élethez-minden pillanatban jól érezheti magát. Függetlenül attól, hogy munkahelyi vagy játékban van, üt az edzőterembe, vagy egy nyugodt alvás éjszakára bukkan, ezeket a stílusokat a legfontosabb elemek szem előtt tartásával készítik : kényelem, illeszkedés és stílus. Puha, elasztikus szövetekkel, tartós építkezéssel, tervezési részletekkel, valamint az Ön által ismertetett minőséggel, amelyet egy márkától elvár, a Jockey® Essentials mindig jól érzi magát a bőrével szemben, és helyezze az Ön kényelmét, segítve, és úgy érzi, hogy megnézi - és úgy érzi, hogy - és úgy érzi, hogy - érezze magát - érezze - érezze magát - érezze magát legjobb. A Jockey -nál elégedettsége számunkra rendkívül fontos. Mint az összes Jockey® termék, a Jockey® Essentials -t úgy tervezték, hogy kényelmet, minőséget és illeszkedést biztosítson - mindezt a 100% -os elégedettségi garanciánk támogatásával. A Seamfree természetes modális szál hajlít és mozog veled. Motoros zónák a maximális kényelem érdekében. Sima nincs vonal illesztése. Lélegző. - Cyber ​​hétfő 2021 Hétfőn Stocker cucc és ajándékok a család számára.

A termékről

A vásárlók is választanak