.

.

FirsTime & Co. Arany Sanibel Tükrözött Fészkelő Végasztal 2 Darabos Készlet, Század Közepén Modern, Fémes, Kerek, Fém, 15. 15.

FirsTime & Co. Arany Sanibel Tükrözött Fészkelő Végasztal 2 Darabos Készlet, Század Közepén Modern, Fémes, Kerek, Fém, 15. 15.

osztályzatok:

HUF 5129.10
Árukból
Elérhető.

Semmi sem köti össze jobban a szobát, mint egy nagyszerű akcentusasztal, és az, amelyet otthonában szeretne elhelyezni, tükröznie kell személyiségét és stílusát. Halljuk. Adjon hozzá egy kis század közepi modern érzetet bármely otthonhoz vagy irodához a Firs Time & Co. Arany Sanibel Ívelt Fészkelő Asztal 2 Darabos Készlet. Arany kivitelű fémből készült, ez a bájos végasztal 24" magas és 15,75" széles, így ideális akcentus a nappali, a hálószoba vagy bármely szoba számára! Featuring két fészkelő asztalok, amelyek verem együtt helytakarékos vagy külön kell elhelyezni, mint a végén táblázatok, ez a táblázat meg fog menni tökéletesen minden D Enterprises. A Firs Time & Co széles választékának köszönhetően még soha nem volt ilyen egyszerű megtalálni a stílusának megfelelő ékezetes asztalt. otthoni élő termékek. A méret számít - a Firs Time & Co. Az arany Sanibel ívelt Fészkelőasztal 2 darabos szettje nagyobb, 24" magasságú és 15,75" átmérőjű asztallal, valamint egy kisebb, 20" magasságú és 13,25" átmérőjű asztallal rendelkezik, így tökéletes méretű végasztal-készlet minden nappali, otthoni vagy irodai helyiség számára. A részletekben van - a kerek Firs Time & Co. Arany Sanibel ívelt fészkelő asztal 2 darabos készlet arany kivitelben, vasból készült. Divatos és funkcionális-ez a gyönyörű készlet két fészkelő asztalt tartalmaz, amelyek egymásra rakhatók, hogy helyet takarítsanak meg, vagy külön helyezhetők el végtáblákként. Ívelt fém sziluettje esetén ez a táblázatkészlet karaktert ad bármely d-dccorhoz. Több, mint amilyennek látszik - ez a végasztalkészlet ékezetes táblákként is használható. Ez támogatja a maximális súlya 110 lbs. Nincs szükség összeszerelésre. Század közepi MODERN stílus - akár új otthonba költözik, akár ajándékot keres, hangsúlyos kijelentést tehet bármely szobában a Firs Time & Co stílusos és dekoratív század közepi modern és glam darabjával.

A termékről

A vásárlók is választanak